O nama

DLM PRO je stamparija koju smo osnovali nakon 20 godina bavljenja štamparskom delatnošću. Za to vreme smo usavršili svoja znanja i otkrili propuste u okviru ove delatnosti na srpskom tržištu. Iz čvrste vere da mi možemo bolje, efikasnije i brže da ispunimo zahteve klijenata, osnovali smo DLM PRO.

Mi poslujemo na teritoriji cele Srbije, tako što šaljemo svoje proizvode na vašu adresu. Međutim, ukoliko ste iz Beograda, pozivamo vas da dođete lično u našu štampariju. Beograd je grad u kome se nalizimo, tj. naša štamparija u Zemunu ima veliki poslovni prostor i tu vas čekamo.

U našim službenim prostorijama nećete naći smo ljubazne kolege, već i mnogo kvalitetnih mašina. Dugogodišnje iskustvo poslužilo nam je kao osnova za biranje mašina i opreme. Obezbedili smo  tehnologiju za štampu i gravuru koja se pokazala kao najpouzdanija. To su mašine poznatih svetskih proizvođača Roland, Trotec i Epson.

Zahvaljujući profesionalnom znanju i dobroj tehničkoj opremljenosti, možemo brzo da isporučimo reklamni materijal svih vrsta, tekstil i štampani materijal.  Breniranje radimo različitim tehnikama stampe u zavisnosti od materijala,  oblika predmeta i zelje klijenta. Digitalna stampa se radi na promo materijalu, tekstilu i papiru. Sublimacija se radi na poliesterskim tkaninama, šoljama, kišobranima itd. Sito štampa je takođe u našoj ponudi, kao i digitalni vez na platnu.

Laserska gravura je posebno zanimljiva jer se otisak ostavlja uspomoć lasera. Vrlo je precizna i može se raditi na predmetima od metala, drveta, klirita, eva pene i raznim drugim materijalima.

Ako imate ideju, a niste sigurni kako da je sprovedete, koji materijal birati, da li raditi stampu ili gravuru, kontaktirajte nas i zajedno ćemo smisliti rešenje. Naša želja i misija je da uvek budemo na raspolaganju klijentima, kako bismo zajedno došli do kreativnih i kvalitetnih reklamnih proizvoda. Štamparija DLM PRO je na usluzi vama i vašoj firmi u toku reklamiranja i promovisanja brenda. Mi smo vam partner na koga se uvek možete osloniti.

Ukoliko nemate firmu i nemate potrebu za reklamnim materijalom, kod nas ćete pronaći personalizovane poklone, štampu raznih formata i uramljivanje slika. Posmatrajte nas kao prijatelje koji će uraditi za vas tačno ono što vam je potrebno.

NAŠE USLUGE

ŠTAMPA

ŠTAMPA

.
BRANDING

BRANDING

DIZAJN

DIZAJN

NAŠI KLIJENTI