izdvajamo

Majice sito štampa

Poštovani klijenti, ovde možete poručiti sito štampu na majicama.

RSD 250.00

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Izaberite fajl
  Add to wishlist
  NAPOMENA
  Cene su informativnog karaktera. Cenu za porudžbinu možemo formirati nakon kontakta i dogovora sa Vama


  DIZAJN
  Nemate dizajn? Jedan od naših profesionalaca će uraditi kompletan dizajn za Vas.


  File Upload
  Za slanje fajlova većih od 15MB koristite neki od file sharing sajtova (Dropbox, WeTransfer GoogleDrive, OneDrive). Vaš link možete staviti u napomenu

  Za majice sa stampom postoji veliko interesovanje jer je njihova upotreba raznovrsna. Koriste se u poslovne svrhe: kao uniforma, kao promotivni poklon ili kao prodajni artikal. Takođe se koriste i za lične potrebe: za odevanje ili kao poklon za rodjendan i druge lepe prilike.

  Kako bismo zadovoljili tu veliku tražnju, obezbedili smo majice različitih modela i boja.  U štampariji DLM PRO vas čekaju obične i polo majice. Imamo muske majice u veličinama od S do 3XL i zenske majice od S do 2XL. Decije majice su u brojevima od 4 do 12.

  Stampa na majicama zavisi od materijala. Ukoliko su pamucne majice, radi se digitalna stampa na majicama. Za nju je karakterističan kvalitet štampanog otiska, kao i pun kolor. Veličina štampanog otiska je uglavnom do A4 ili A3 formata. Naravno, dimenzije stampe i njenu poziciju na majici ćete odrediti vi.

  Stampanje majica se radi tehnikom sublimacije ako je poliester u pitanju. Slika se prenosi sa preslikača na majicu uspomoć termo prese. Dobiija se izdržljiv otisak koji će trajati dugo. Ova tehnika štampe se najčešće koristi za stampu na dresovima i drugoj sportskoj opremi.

  Majice sa natpisom mogu da se izrade i uspomoć sito štampe. Ona se koristi u slučaju kada motiv ne sadrži gradiente niti previše boja. Brendiranje sito štampom je idealan izbor kada treba štampati jednostavniji tekst ili logo firme koji sadrži do 5 boja. Kada su u pitanju majice stampa urađena sitom spada među najkvalitetnije jer se nanosi deblji sloj boje.

  U našoj ponudi je još jedan vrlo elegantan i tražen način brendiranja: digitalni vez na majicama.  Ovde nema štampe, već se koncem veze obeležje vaše firme. Obezbedili smo konac u svim bojama, pa sigurno imamo nijansu koja je vama potrebna.

  Kada je u pitanju stampanje majica Beograd nije jedino područje našeg poslovanja. Majica sa printom će doći do vas gde god da se nalazite u Srbiji. Organizovaćemo brzu isporuku na vašoj adresi.

  Kao što znate, mi izrađujemo majice sa stampom po zelji, a osim firmi, tu uslugu dosta koriste maturanti. Majice za maturante su nam jedan od najdražih  proizvoda jer tu ima toliko kreativnih ideja. Uživamo svaki put kada radimo majice za maturu. Bilo da su vam potrebne majice za kraj osmog razreda ili srednje škole, mi smo tu da vam ulepšamo maturu!

  Izrada majica po zelji znači da ne postoje ograničenja.Vi birate model majice, boju, motiv koji treba da se stampa ili veze, način brendiranja, mesto isporuke, birate bukvalno sve! Omogućili smo vam da dobijete print na majicama kakav ste oduvek želeli! Kada je u pitanju stampa na majicama cena se određuje na osnovu tiraža, veličine štampanog otiska, načina brendiranja itd. Kontaktirajte nas i vrlo brzo ćete dobiti sve informacije.

  Stampa na tekstilu kod nas ne podrazumeva samo majice, već širok izbor tekstilnih artikala koji se mogu brendirati na razne načine. Zato vas pozivamo da detaljno pregledate našu ponudu.

  Ako ne možete da pošaljete zahtev putem obrasca možete da kontaktirati direktno na e-mail adresu porudzbina@dlm.rs sa Vašim osnovnim informacijama (ime, telefon, e-mail) i detaljima vezanim za izradu. Javićemo Vam se što je pre moguće kako bi se dogovorili oko detalja posla. Završenu robu možete pokupiti lično ili Vam je možemo poslati kurirskom službom.

  Upit za proizvod