izdvajamo

Nalepnice za proizvode

Poštovani klijenti, ovde možete poručiti štampu nalepnica.

RSD 47.00

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Izaberite fajl
  Add to wishlist
  NAPOMENA
  Cene su informativnog karaktera. Cenu za porudžbinu možemo formirati nakon kontakta i dogovora sa Vama


  DIZAJN
  Nemate dizajn? Jedan od naših profesionalaca će uraditi kompletan dizajn za Vas.


  File Upload
  Za slanje fajlova većih od 15MB koristite neki od file sharing sajtova (Dropbox, WeTransfer GoogleDrive, OneDrive). Vaš link možete staviti u napomenu

  Poštovani klijenti, ovde možete poručiti štampu nalepnica za Vaše proizvode. Štampanje nalepnica vrši se u rolnama širine od 210mm do 1370mm. Nalepnice se štampaju na PVC foliji (za unutrašnju i spoljnu upotrebu). Vodootporna folija može da bude bela mat ili sjajna, providna mat ili sjajna, peskirna, zlatna, srebrna, muflon, reflektujuća ili takozvana one way vision. Kad je reč o sečenju, nudimo ravno, konturno.

  Nalepnice su proizvod sa mnogo različitih namena. Možemo ih koristiti kao reklamni materijal da promovišemo svoju delatnost i brend ili da ulepšamo enterijer ( nalepnice za zid ). Upotrebom nalepnice možemo ukrasiti poslovni prostor logotipom kompanije ili istaći ključne proizvode. Samolepljive nalepnice su najpopularniji i najpraktičniji način brendiranja proizvoda.

  Izrada nalepnica podrazumeva pravilne nalepnice sa ravnim ivicama kao što je kvadrat ili prvougaonik i nalepnice nepravilnih oblika. Štamparija DLM PRO nudi izradu nalepnica na raličitim vrstama folija. Stampanje nalepnica se može raditi na providnoj foliji sa sjajnom ili mat plastifikacijom ili na beloj sjajnoj ili mat foliji. Ukoliko su vam potrebne nalepnice za staklo, predlažemo providnu foliju ili peskirne folije za stakla. Izrađujemo nalepnice za vrata gde će biti navedeno ime firme i radno vreme, kao i „vuci i guraj“ nalepnice.

  Kako bismo ispunili sve zahteve naših klijenata koristimo i srebrnu i zlatnu foliju. Sečemo ih u obliku po želji i štampamo, kako bi naši klijenti dobili nalepnice kakve su im potrebne.  Nalepnice sa štampom se često koriste za brendiranje izloga.

  Kod nas je moguća izrada nalepnica za auto po zelji. Isto važi i za nalepnice za motore, koje su posebno popularne u poslednje vreme. Još jedna vrsta nalepnica koje su trenutno u trendu su nalepnice za laptop, a mi ih, naravno, izrađujemo u dimenzijama i oblicima po želji. To znači da ćete dobiti unikatne nalepnice sa motivima koje vi želite.

  Nalepnice se neretko koriste kao etikete za proizvode. Najčešće su u pitanju etikete za rakiju, etikete za vino ili druge prehrambene artikle. Do sada smo napravili mnoge kvalitetne etikete za med i etikete za sokove. Ovde spada i stampanje nalepnica za tegle. Ako pogledamo tekstilnu industriju, etikete za garderobu su obavezne, pa smo i njih uvrstili u svoj proizvodni asortiman. Stampanje etiketa za garderobu može biti u vidu samolepljivih nalepnica ili u vidu klasičnih etiketa.

  Prema dosadašnjem iskustvu najviše smo imali porudžbina za nalepnice za firme, ali klijenti ovaj proizvod poručuju i kao dekorativne nalepnice za zid u svojim domovima. Izrađivali smo i nalepnice sa imenima mališana koje krase dečije sobe.

  Ako ne možete da pošaljete zahtev putem obrasca možete da kontaktirati direktno na e-mail adresu porudzbina@dlm.rs sa Vašim osnovnim informacijama (ime, telefon, e-mail) i detaljima vezanim za izradu. Javićemo Vam se što je pre moguće kako bi se dogovorili oko detalja posla. Završenu robu možete pokupiti lično ili Vam je možemo poslati kurirskom službom.

  Upit za proizvod