izdvajamo

Plakati i posteri velikog formata

Poštovani klijenti, ovde možete poručiti štampu plakata i postera velikog formata.

RSD 350.00

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Izaberite fajl
  Add to wishlist
  NAPOMENA
  Cene su informativnog karaktera. Cenu za porudžbinu možemo formirati nakon kontakta i dogovora sa Vama


  DIZAJN
  Nemate dizajn? Jedan od naših profesionalaca će uraditi kompletan dizajn za Vas.


  File Upload
  Za slanje fajlova većih od 15MB koristite neki od file sharing sajtova (Dropbox, WeTransfer GoogleDrive, OneDrive). Vaš link možete staviti u napomenu

  Poštovani klijenti, ovde možete poručiti štampu plakata i postera velikog formata. Štampanje plakata i postera velikog formata radimo iz rolne. Najveće širina štampe postera velikih formata je 1670 mm. Preporučene gramaže papira su 150 i 200 grama. Vrsta papira na kojima se vrši štampa su 150g, 170g i 200g.

  Štampa postera iziskuje najsavremeniju tehnologiju, stručne kadrove i vrhunski dizajn. Bilo da su u pitanju reklamni posteri ili posteri za zid u vašem domu, važno je da su oni urađeni kvalitetno. S obzirom da smo okupili tim sa višedecenijskim iskustvom, smatramo da smo dovoljno stručni da govorimo o štampi i da je izrađujemo.

  Štamparija DLM PRO svesna je da je kvalitet najvažniji, pa se opremila najboljom tehnologijom za štampu. Kod nas vrlo jednostavno možete poručiti štampu plakata i postera putem sajta. Brzo ćemo vas kontaktirati i krenuti sa izradom.

  Poster može imati različitu namenu u zavisnosti od vaših potreba. Ukoliko želite da slikovito predstavite delatnost kojom se bavite i svoje proizvode, poster je savršeno rešenje. Našim klijentima, koji se bave uslužnim delatnostima, izrađujemo postere za frizerski salon ili divne postere za restoran sa kojih sočna hrana mami goste. Velike kompanije uz pomoć postera transparentno prikazuju svoju misiju, logotip ili viziju. Važni slogani, koji treba da motivišu zaposlene i pomognu u ostvarivanju ciljeva preduzeća, su često predstavljeni baš na posterima.

  Kažu da je najkvalitetnija štampa postera u Beogradu upravo kod nas. Mi ne volimo da se pravimo važni, ali mnogo volimo kada su nam klijenti zadovoljni. Stoga, ako su vam potrebni poslovni posteri ili posteri za dečije sobe, mi ćemo ih uraditi od srca. Posteri za decu su izuzetno traženi poslednjih godina jer su lep i ekonomičan način da mališani ukrase svoj životni prostor.

  Štampanje postera je moguće u bilo kojoj dimenziji koju vi odaberete do širine 160 cm. Pružamo vam priliku da sami odaberete motiv kakav ste oduvek želeli i dobijete ga u dimenzijama koje vam najviše odgovaraju. Koristimo 200gsm poster papir koji je dovoljno čvrst i stabilan.

  Naravno, izrada postera nije jedina usluga koju nudimo. Radimo uramljivanje postera takođe. Imamo raznovrsnu ponudu lajsni. Kada su u pitanju posteri cena se određuje na osnovu dimenzije, materijala i količine. Svakako ona je vrlo pristupačna u odnosu na karakteristike samog postera. Možete poručiti naše postere u Novom Sadu i drugim gradovima, a mi ćemo organizovati brzu isporuku na vašoj adresi.

  Ako ne možete da pošaljete zahtev putem obrasca možete da kontaktirati direktno na e-mail adresu porudzbina@dlm.rs sa Vašim osnovnim informacijama (ime, telefon, e-mail) i detaljima vezanim za izradu. Javićemo Vam se što je pre moguće kako bi se dogovorili oko detalja posla. Završenu robu možete pokupiti lično ili Vam je možemo poslati kurirskom službom.

  Upit za proizvod