izdvajamo

Poklon šolja

Poštovani klijenti, ovde možete poručiti  personalizovanu keramičku šolju.

RSD 650.00

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Izaberite fajl
  Add to wishlist
  NAPOMENA
  Cene su informativnog karaktera. Cenu za porudžbinu možemo formirati nakon kontakta i dogovora sa Vama


  DIZAJN
  Nemate dizajn? Jedan od naših profesionalaca će uraditi kompletan dizajn za Vas.


  File Upload
  Za slanje fajlova većih od 15MB koristite neki od file sharing sajtova (Dropbox, WeTransfer GoogleDrive, OneDrive). Vaš link možete staviti u napomenu

  Poštovani klijenti, ovde možete poručiti  personalizovanu keramičku šolju.

  Šolje su neizostavni deo svakodnevice. Dočekaju nas svakog jutra sa toplim napitkom, a onda može da počne dan. Ukoliko ste ljubitelj kafe, znamo da šolje za kafu birate sa posebnom pažnjom. Svesni ste da ćete svako jutro provoditi sa njima. Ljubitelji čaja će se složiti da isto važi i za njihove šolje za čaj.

  Šolje sa natpisom su pun pogodak jer čim otvorimo oči vidimo motivacionu poruku na njima, fotografiju drage osobe ili obeležja kompanije od koje smo dobili šolju na poklon. Šolje sa slikom ili tekstom nastaju uz pomoć štampe. U pitanju je sublimaciona štampa na šoljama uz pomoć koje možete dobiti print na šolji kakav ste oduvek želeli. Još jedan način za brendiranje je gravura! Imamo šolje posebno napravljene za graviranje. One izgledaju izuzetno kada se na njima laserski izgravira željeni motiv.

  Osim običnih keramičkih šolja, u našoj ponudi je i magična šolja.  Ovaj naziv magična foto šolja se koristi jer je šolja crna sve dok ne sipate vrelu tečnost u nju. Onda postaje bela i pojavljuje se štampani motiv, bila to fotografija ili tekst. Magične šolje su vrlo zabavne ljudima, pa su odličan poklon za rođendan i druge prilike.

  Šolje imaju veliki reklamni potencijal. To su prepoznale mnoge firme i organizacije, pa štampanje šolja koriste da dobiju lepe promotivne poklone za svoje klijente i saradnike. S obzirom da se mogu neograničeno koristiti, one su trajna reklama! Takođe brendirane šolje sa obeležjima firme koriste njeni zaposleni. Šolje sa štampom mogu sadržati logotip, slogan firme i druge važne informacije.

  Poklon šolje mogu biti i termosi. Ne treba mnogo govoriti o njihovoj korisnosti zimi, kada satima ne dozvoljavaju toploj kafi da se ohladi, niti leti, kada hladnoj limunadi ne daju da se ugreje. Termos šolja je dostupna u različitim modelima i na njoj se može raditi štampa ili gravura.

  Bilo da vam je potrebna šolja sa štampom za poslovne ili privatne svrhe, mi ćemo je uraditi vrhunski!  Foto šolje i reklamne šolje se poklanjaju iz različitih razloga, a mi ih izrađujemo sa istom količinom truda i znanja!

  Ako ne možete da pošaljete zahtev putem obrasca možete da kontaktirati direktno na e-mail adresu porudzbina@dlm.rs sa Vašim osnovnim informacijama (ime, telefon, e-mail) i detaljima vezanim za izradu. Javićemo Vam se što je pre moguće kako bi se dogovorili oko detalja posla. Završenu robu možete pokupiti lično ili Vam je možemo poslati kurirskom službom.

  Upit za proizvod