Tehnologija

Štamparija DLM PRO raspolaže najkvalitetnijom tehnologijom za štampu i gravuru na raznim materijalima. Na osnovu svog iskustva, odabrali smo najpouzdanije mašine da bismo svojim klijentima obezbedili proizvode visokog kvaliteta.  Verujemo da je savremena tehnologija, u kombinaciji sa znanjem naših zaposlenih, put koji će nas dovesti do najboljih rezultata. Ovde ćemo vam sa ponosom predstaviti mašine koje koristimo.

Za digitalnu štampu velikih formata koristimo Roland ploter. Širina rolne je 160 cm, a dužina je neograničena. Na njemu štampamo postere,slikarska platna, folije, nalepnice i foto tapete.

Za izradu nalepnica i folija koristimo Roland kater za velike formate. Zahvaljujući ovoj mašini možemo da sečemo nalepnice u obliku po želji, kao i da pripremimo fleks i flok folije za brendiranje tekstila. Roland kater seče folije za brendiranje automobila, kao i peskirne folije za brendiranje izloga.

Još jedna mašina od proizvođača Roland koju svakodnevno koristimo je za digitalnu UV štampu na reklamnom materijalu. Ovde štampamo hemijske olovke, priveske, rokovnike, zvučnike, eksterne baterije i druge reklamne proizvode. Digitalna stampa se radi u punom koloru, a boje se dobijaju mešanjem četiri osnovne nijanse – CMYK – plava, ljubičasta, žuta i crna.

Digitalna stampa na tekstilu se radi uspomoć Epson štampača. Ovu mašinu koristimo za stmapu na majicama i duksevima od pamuka. Obezbeđuje jako kvalitetan otisak na tkanini koja će dugo trajati bez obzira na mašinsko pranje i deterdžente koji se koriste.

Posedujemo termo presu za sublimaciju na tekstilu, kao i termo presu za sublimaciju na soljama. Termo presa za tekstil se koristi za prenošenje štampe sa preslikača na tkaninu od poliestera. To su najčešće dresovi, poliesterske torbe, kišobrani itd. Presa za šolje radi po istom principu, samo što je drugačijeg oblika, tj. prilagođena je obliku šolja. S obzirom da se štampani otisak nanosi pod visokom temperaturom, on je postojan i dugotrajan.

Za gravuru na raznim podlogama koristimo Trotec laser. Ovo je najpouzdaniji proizvođač CO2 i fiber lasera, pa smo, naravno, odabrali baš njihovu mašinu. Uspomoć nje graviramo staklo, plastiku, klirit, eva penu, drvo, gumu, itd. Takođe radimo gravuru na olovkama, upaljačima, rokovnicima, albumima za slike… Laserska gravura je izuzetno precizna, ali  je važno da priprema za gravuru budu crno bela, tj. da fajl ne sadrži druge boje. Idealno bi bilo da bude u PDF-u.

Imamo svu potrebnu opremu i alat za uramljivanje slika, kao i za natezanje platna na blind ram. Tu je posebno bitna veština i iskustvo uramljivača, a naš dragi kolega se time bavi više od 20 godina.

Ukoliko imate određene ideje i potrebe u vezi sa štampanim ili reklamnim materijalom, slobodno nas kontaktirajte ili nas posetite u Zemunu. Imamo tehnologiju, imamo znanje i naravno, imamo želju da ispunimo vaše potrebe. Sigurni smo da ćemo zajedno naći najbolje rešenje.

Tehnologija - Stamparija Beograd

NAŠE USLUGE

ŠTAMPA

ŠTAMPA

.
BRANDING

BRANDING

DIZAJN

DIZAJN

NAŠI KLIJENTI