Meki povez

Poštovani klijenti, ovde možete poručiti A4 štampu i povez.

RSD 450.00

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Izaberite fajl
  Add to wishlist
  Šifra proizvoda: 1024 Kategorije: , Oznake: , , , , ,
  NAPOMENA
  Cene su informativnog karaktera. Cenu za porudžbinu možemo formirati nakon kontakta i dogovora sa Vama


  DIZAJN
  Nemate dizajn? Jedan od naših profesionalaca će uraditi kompletan dizajn za Vas.


  File Upload
  Za slanje fajlova većih od 15MB koristite neki od file sharing sajtova (Dropbox, WeTransfer GoogleDrive, OneDrive). Vaš link možete staviti u napomenu

  Pored savršene štampe i dizajna brošure ili kataloga, završni utisak daje pravilno odabran izgled korice kao i sama vrste koričenja.

  Neka dokumenta kao što su diplomski, doktorski i drugi stručni radovi, imaju tačnu formu, odnosno, propisan izgled korice. S druge strane kod proizvoda kao što su prezentacije, brošure, knjige i sl. izgled korice je stvar kreativnosti i originalnih ideja dizajnera. Dakle, izbor načina povezivanja i izgled same korice zavise od vrste materijala koji povezujete.
  U ponudi imamo više različitih vrsta koričenja. Svaka od njih se odlikuje velikom brzinom izrade i prestižnim izgledom. Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala, u stanju smo da uvek isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta.

  TVRDI POVEZ klasično i večno! Platnene, kožne ili papirne korice, srebrna ili zlatna slova, logotip fakulteta ili firme, idealan za koričenje diplomskih, master ili doktorskih radova. Omogućuje povezivanje do 500 strana.

  MEKI POVEZ klasični knjižni meki povez. Omogućuje povezivanje do 300 strana; mogućnost štampe na kartonskim koricama (u boji ili crno-belo, sa plastifikacijom – mat ili sjaj). Pogodno za čuvanje štampanog materijala (sveske, brošure…).

  SPIRALA Prvi izbor za dokumenta koja se često koriste. Omogućuje povezivanje do 500 strana (žičana do 120). Lako otvaranje i listanje (žičana za 360°). Veliki izbor boja folija.

  Ako ne možete da pošaljete zahtev putem obrasca možete da kontaktirati direktno na e-mail adresu porudzbina@dlm.rs sa Vašim osnovnim informacijama (ime, telefon, e-mail) i detaljima vezanim za izradu. Javićemo Vam se što je pre moguće kako bi se dogovorili oko detalja posla. Završenu robu možete pokupiti lično ili Vam je možemo poslati kurirskom službom.

  Upit za proizvod